Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57296
Назва: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод.вказівки , спец. 133 «Галузеве машинобудування»
Автори: Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Загорулько, Олексій Євгенович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод.вказівки до лабораторних робіт для здобув.другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2024. 122 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до лабораторних робіт «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідають робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містять 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Методичні вказівки до лабораторних робіт розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються вивченням та розрахунком обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової та готельно-ресторанної індустрії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57296
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_OBLADNANNYA_FASUVANNYA_133_24.pdf2.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.