Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57296
Title: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод.вказівки , спец. 133 «Галузеве машинобудування»
Authors: Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Загорулько, Олексій Євгенович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод.вказівки до лабораторних робіт для здобув.другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2024. 122 с.
Abstract: Методичні вказівки до лабораторних робіт «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідають робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містять 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Методичні вказівки до лабораторних робіт розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються вивченням та розрахунком обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової та готельно-ресторанної індустрії.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57296
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_OBLADNANNYA_FASUVANNYA_133_24.pdf2.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.