Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067
Назва: Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні
Інші назви: Historical and contemporary dimensions and preferences of food consumption in Ukraine
Автори: Бондар, Наталя Олександрівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бондар Н. О. Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні. STUDIA SLOBOZHANICA: матеріали науково-практичного семінару «Слобожанський гуманітарій – 2024» (Харків, ДБТУ, 22 травня 2024 р.). Харків, 2024. С. 20-23
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067
Розташовується у зібраннях:STUDIA SLOBOZHANICA

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Slobozhans_kyy_humanitariy-20-23.pdf278.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.