Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067
Назва: | Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні |
Інші назви: | Historical and contemporary dimensions and preferences of food consumption in Ukraine |
Автори: | Бондар, Наталя Олександрівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Бондар Н. О. Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні. STUDIA SLOBOZHANICA: матеріали науково-практичного семінару «Слобожанський гуманітарій – 2024» (Харків, ДБТУ, 22 травня 2024 р.). Харків, 2024. С. 20-23 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067 |
Розташовується у зібраннях: | STUDIA SLOBOZHANICA |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_Slobozhans_kyy_humanitariy-20-23.pdf | 278.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.