Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБондар, Наталя Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-09-07T17:29:51Z-
dc.date.available2024-09-07T17:29:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБондар Н. О. Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні. STUDIA SLOBOZHANICA: матеріали науково-практичного семінару «Слобожанський гуманітарій – 2024» (Харків, ДБТУ, 22 травня 2024 р.). Харків, 2024. С. 20-23uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІсторичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україніuk_UA
dc.title.alternativeHistorical and contemporary dimensions and preferences of food consumption in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:STUDIA SLOBOZHANICA

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Slobozhans_kyy_humanitariy-20-23.pdf278.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.