Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067
Title: Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні
Other Titles: Historical and contemporary dimensions and preferences of food consumption in Ukraine
Authors: Бондар, Наталя Олександрівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Бондар Н. О. Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні. STUDIA SLOBOZHANICA: матеріали науково-практичного семінару «Слобожанський гуманітарій – 2024» (Харків, ДБТУ, 22 травня 2024 р.). Харків, 2024. С. 20-23
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067
Appears in Collections:STUDIA SLOBOZHANICA

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Slobozhans_kyy_humanitariy-20-23.pdf278.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.