Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067
Title: | Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні |
Other Titles: | Historical and contemporary dimensions and preferences of food consumption in Ukraine |
Authors: | Бондар, Наталя Олександрівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Бондар Н. О. Історичні та сучасні виміри та вподобання споживання їжі в Україні. STUDIA SLOBOZHANICA: матеріали науково-практичного семінару «Слобожанський гуманітарій – 2024» (Харків, ДБТУ, 22 травня 2024 р.). Харків, 2024. С. 20-23 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57067 |
Appears in Collections: | STUDIA SLOBOZHANICA |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Slobozhans_kyy_humanitariy-20-23.pdf | 278.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.