Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56890
Название: Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»
Авторы: Погарська, Вікторія Вадимівна
Одарченко, Андрій Миколайович
Погарський, Олексій Сергійович
Юр’єва, Ольга Олексіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Шальопа, Андрій Миколайович
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ФОРТ
Библиографическое описание: Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: В. В. Погарська, А. М. Одарченко, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва, А. М. Шальопа. Харків: ФОРТ, 2024. 30 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до виконання практичної роботи з дисципліни «Нові продукти для оздоровчого харчування» за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання практичної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56890
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_prakt_rob_NPOKH_Frukty_yahody_ovochi_2024.pdf1.29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.