Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56889
Название: | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» |
Авторы: | Погарська, Вікторія Вадимівна Одарченко, Андрій Миколайович Юр’єва, Ольга Олексіївна Погарський, Олексій Сергійович Лосєва, Світлана Михайлівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ФОРТ |
Библиографическое описание: | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: В. В. Погарська, А. М. Одарченко, О. О. Юр’єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва. Харків: ФОРТ, 2024. 27 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технології продуктів оздоровчого харчування» за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання лабораторної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56889 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_TPOKH_Pastopodibni_dobavky_2024.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.