Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56888
Название: Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Авторы: Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Юр’єва, Ольга Олексіївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ФОРТ
Библиографическое описание: Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Харків: ФОРТ, 2024. 23 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Харчові технології» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Видання включає відомості щодо структури, змісту, особливостей оформлення курсового проекту, а також містить критерії оцінювання під час його захисту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56888
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Kharchovi_tekhnolohiyi_KHT_2024.pdf598.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.