Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56888
Название: | Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Авторы: | Погарська, Вікторія Вадимівна Погарський, Олексій Сергійович Юр’єва, Ольга Олексіївна Селютіна, Галина Анатоліївна Лосєва, Світлана Михайлівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ФОРТ |
Библиографическое описание: | Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Харків: ФОРТ, 2024. 23 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Харчові технології» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Видання включає відомості щодо структури, змісту, особливостей оформлення курсового проекту, а також містить критерії оцінювання під час його захисту. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56888 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Kharchovi_tekhnolohiyi_KHT_2024.pdf | 598.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.