Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56887
Title: | Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Authors: | Погарська, Вікторія Вадимівна Погарський, Олексій Сергійович Юр’єва, Ольга Олексіївна Селютіна, Галина Анатоліївна Лосєва, Світлана Михайлівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ФОРТ |
Citation: | Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Харків: ФОРТ, 2024. 27 с. |
Abstract: | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія галузі» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Видання включає відомості щодо структури, змісту, особливостей оформлення курсового проекту, а також містить критерії оцінювання під час його захисту. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56887 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohiya_haluzi_KHT_2024.pdf | 640.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.