Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56887
Title: Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Юр’єва, Ольга Олексіївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ФОРТ
Citation: Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Харків: ФОРТ, 2024. 27 с.
Abstract: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія галузі» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Видання включає відомості щодо структури, змісту, особливостей оформлення курсового проекту, а також містить критерії оцінювання під час його захисту.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56887
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Tekhnolohiya_haluzi_KHT_2024.pdf640.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.