Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56887
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Погарський, Олексій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Лосєва, Світлана Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-28T15:43:40Z | - |
dc.date.available | 2024-08-28T15:43:40Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Харків: ФОРТ, 2024. 27 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56887 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія галузі» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Видання включає відомості щодо структури, змісту, особливостей оформлення курсового проекту, а також містить критерії оцінювання під час його захисту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ФОРТ | uk_UA |
dc.title | Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohiya_haluzi_KHT_2024.pdf | 640.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.