Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56887
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorПогарський, Олексій Сергійович-
dc.contributor.authorЮр’єва, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-08-28T15:43:40Z-
dc.date.available2024-08-28T15:43:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Харків: ФОРТ, 2024. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56887-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія галузі» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Видання включає відомості щодо структури, змісту, особливостей оформлення курсового проекту, а також містить критерії оцінювання під час його захисту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ФОРТuk_UA
dc.titleТехнологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Tekhnolohiya_haluzi_KHT_2024.pdf640.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.