Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56885
Название: | Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока: конспект лекцій |
Авторы: | Селютіна, Галина Анатоліївна Одарченко, Андрій Миколайович |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ФОРТ |
Библиографическое описание: | Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. Харків: ФОРТ, 2024. 83 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Конспект лекцій «Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено загальні відомості про вторинні матеріальні ресурси, наведено основні принципи організації безвідходних технологій виробництв, розглянуто особливості хімічного складу плодоовочевої сировини, що впливають на якість під час зберігання та промислової переробки, розглянуто сучасні безвідходні технології, технологічні схеми виробництва продуктів з рослинної сировини та молока, розглянуто якість отриманих продуктів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56885 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_Bezvid_tekhn_prod_roslyn_syrov_moloka_2024.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.