Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56885
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2024-08-28T15:19:18Z-
dc.date.available2024-08-28T15:19:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБезвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Г. А. Селютіна, А. М. Одарченко. Харків: ФОРТ, 2024. 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56885-
dc.description.abstractКонспект лекцій «Безвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Висвітлено загальні відомості про вторинні матеріальні ресурси, наведено основні принципи організації безвідходних технологій виробництв, розглянуто особливості хімічного складу плодоовочевої сировини, що впливають на якість під час зберігання та промислової переробки, розглянуто сучасні безвідходні технології, технологічні схеми виробництва продуктів з рослинної сировини та молока, розглянуто якість отриманих продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ФОРТuk_UA
dc.titleБезвідходні технології продуктів з рослинної сировини та молока: конспект лекційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Bezvid_tekhn_prod_roslyn_syrov_moloka_2024.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.