Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56598
Название: Вплив харчових добавок та фруктових наповнювачів на смакові характеристики йогуртів
Авторы: Тищенко, В. А.
Калина, В. С.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Тищенко В. А., Калина В. С. Вплив харчових добавок та фруктових наповнювачів на смакові характеристики йогуртів. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 100-102.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56598
Располагается в коллекциях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_100-102.pdf184.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.