Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56598
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТищенко, В. А.-
dc.contributor.authorКалина, В. С.-
dc.date.accessioned2024-08-05T15:39:48Z-
dc.date.available2024-08-05T15:39:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТищенко В. А., Калина В. С. Вплив харчових добавок та фруктових наповнювачів на смакові характеристики йогуртів. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 100-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56598-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив харчових добавок та фруктових наповнювачів на смакові характеристики йогуртівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_100-102.pdf184.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.