Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56598
Title: Вплив харчових добавок та фруктових наповнювачів на смакові характеристики йогуртів
Authors: Тищенко, В. А.
Калина, В. С.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Тищенко В. А., Калина В. С. Вплив харчових добавок та фруктових наповнювачів на смакові характеристики йогуртів. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 100-102.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56598
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_100-102.pdf184.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.