Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56598
Title: | Вплив харчових добавок та фруктових наповнювачів на смакові характеристики йогуртів |
Authors: | Тищенко, В. А. Калина, В. С. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Тищенко В. А., Калина В. С. Вплив харчових добавок та фруктових наповнювачів на смакові характеристики йогуртів. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 100-102. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56598 |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_100-102.pdf | 184.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.