Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56562
Title: | Peculiarities of kirschwasser using in biotechnology of fruit and berry wine production |
Authors: | Rohizna, Y. Varankina, O. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Rohizna Y., Varankina O. Peculiarities of kirschwasser using in biotechnology of fruit and berry wine production. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 63-64. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56562 |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_63-64.pdf | 178.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.