Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56562
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRohizna, Y.-
dc.contributor.authorVarankina, O.-
dc.date.accessioned2024-08-03T12:39:09Z-
dc.date.available2024-08-03T12:39:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationRohizna Y., Varankina O. Peculiarities of kirschwasser using in biotechnology of fruit and berry wine production. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 63-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56562-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titlePeculiarities of kirschwasser using in biotechnology of fruit and berry wine productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_63-64.pdf178.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.