Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56549
Название: | Перспективи використання соєвих продуктів у харчуванні населення України |
Авторы: | Радзієвська, І. Г. Мельник, О. П. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Радзієвська І. Г., Мельник О. П. Перспективи використання соєвих продуктів у харчуванні населення України. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 44-45. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56549 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_44-45.pdf | 176.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.