Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56549
Название: Перспективи використання соєвих продуктів у харчуванні населення України
Авторы: Радзієвська, І. Г.
Мельник, О. П.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Радзієвська І. Г., Мельник О. П. Перспективи використання соєвих продуктів у харчуванні населення України. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 44-45.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56549
Располагается в коллекциях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_44-45.pdf176.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.