Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56549
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзієвська, І. Г. | - |
dc.contributor.author | Мельник, О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-03T09:08:24Z | - |
dc.date.available | 2024-08-03T09:08:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Радзієвська І. Г., Мельник О. П. Перспективи використання соєвих продуктів у харчуванні населення України. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 44-45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56549 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання соєвих продуктів у харчуванні населення України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_44-45.pdf | 176.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.