Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56463
Назва: Критерії і спосіб оцінки якості змішування компонентів комбікормів
Автори: Бойко, Д. І.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бойко Д. І. Критерії і спосіб оцінки якості змішування компонентів комбікормів. Інноваційні розробки студентів та молодих учених в галузі технічного сервісу машин: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 26-27 листопада 2014 р. Харків: ХНТУСГ, 2014. С. 12.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56463
Розташовується у зібраннях:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні розробки студентів та молодих учених в галузі технічного сервісу машин"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MVNPIK_ Innovats rozrobky student ta mol vchenykh v halyzi ts mashyn_2014_7.pdf40.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.