Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБойко, Д. І.-
dc.date.accessioned2024-07-30T10:20:57Z-
dc.date.available2024-07-30T10:20:57Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБойко Д. І. Критерії і спосіб оцінки якості змішування компонентів комбікормів. Інноваційні розробки студентів та молодих учених в галузі технічного сервісу машин: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 26-27 листопада 2014 р. Харків: ХНТУСГ, 2014. С. 12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56463-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleКритерії і спосіб оцінки якості змішування компонентів комбікормівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні розробки студентів та молодих учених в галузі технічного сервісу машин"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MVNPIK_ Innovats rozrobky student ta mol vchenykh v halyzi ts mashyn_2014_7.pdf40.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.