Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56298
Назва: Інновації як головний чинник конкурентопроможності продукції
Автори: Бабаєв, І. О.
Науковий керівник : Онегіна, В. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бабаєв І. О. Інновації як головний чинник конкурентоспроможності продукцї. Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю з дня заснування кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ, 5 листопада 2019 р.; наук. кер. В. М. Онегіна. Ч. 2. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 3-6.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56298
Розташовується у зібраннях:Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektivi_rozvitku_oblìku_kontrolû_ta_fìnansìv_v_umovah_ìntegracìjnih_ì_global_procesìv_2c_2019_3.pdf214.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.