Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56298
Название: Інновації як головний чинник конкурентопроможності продукції
Авторы: Бабаєв, І. О.
Научный руководитель: Онегіна, В. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: Стильна типографія
Библиографическое описание: Бабаєв І. О. Інновації як головний чинник конкурентоспроможності продукцї. Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю з дня заснування кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ, 5 листопада 2019 р.; наук. кер. В. М. Онегіна. Ч. 2. Харків: Стильна типографія, 2019. С. 3-6.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56298
Располагается в коллекциях:Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Perspektivi_rozvitku_oblìku_kontrolû_ta_fìnansìv_v_umovah_ìntegracìjnih_ì_global_procesìv_2c_2019_3.pdf214.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.