Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56081
Title: Підвищення ефективності організації перевезень хлібобулочних виробів шляхом оптимізації розвізного маршруту району Салтівка-1 міста Харкова
Other Titles: Increasing the efficiency of the organization of transportation of bakery products through optimization of the delivery route of the Saltivka-1 district of the city of Kharkiv
Authors: Войтов, В. А.
Подлєсна, Є. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Войтов В. А., Подлєсна Є. О. Підвищення ефективності організації перевезень хлібобулочних виробів шляхом оптимізації розвізного маршруту району Салтівка-1 міста Харкова. Напрями розвитку технологічної системи логістики в АПВ: зб. матер. V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 23 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 39-41.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56081
Appears in Collections:Матеріали V Міжнародої науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRTS_APV_2024_19.pdf164.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.