Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56081
Title: | Підвищення ефективності організації перевезень хлібобулочних виробів шляхом оптимізації розвізного маршруту району Салтівка-1 міста Харкова |
Other Titles: | Increasing the efficiency of the organization of transportation of bakery products through optimization of the delivery route of the Saltivka-1 district of the city of Kharkiv |
Authors: | Войтов, В. А. Подлєсна, Є. О. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Войтов В. А., Подлєсна Є. О. Підвищення ефективності організації перевезень хлібобулочних виробів шляхом оптимізації розвізного маршруту району Салтівка-1 міста Харкова. Напрями розвитку технологічної системи логістики в АПВ: зб. матер. V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 23 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 39-41. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56081 |
Appears in Collections: | Матеріали V Міжнародої науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NRTS_APV_2024_19.pdf | 164.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.