Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56081
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВойтов, В. А.-
dc.contributor.authorПодлєсна, Є. О.-
dc.date.accessioned2024-07-18T10:10:11Z-
dc.date.available2024-07-18T10:10:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВойтов В. А., Подлєсна Є. О. Підвищення ефективності організації перевезень хлібобулочних виробів шляхом оптимізації розвізного маршруту району Салтівка-1 міста Харкова. Напрями розвитку технологічної системи логістики в АПВ: зб. матер. V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 23 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 39-41.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56081-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності організації перевезень хлібобулочних виробів шляхом оптимізації розвізного маршруту району Салтівка-1 міста Харковаuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of the organization of transportation of bakery products through optimization of the delivery route of the Saltivka-1 district of the city of Kharkivuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали V Міжнародої науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRTS_APV_2024_19.pdf164.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.