Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56025
Название: Машини для первинної обробки врожаю сільськогосподарських культур: метод. вказівки
Авторы: Михайлов, Анатолій Дмитрович
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Машини для первинної обробки врожаю сільськогосподарських культур: метод. вказівки до виконання практичної роботи з навчальної дисц. «Сфера діяльності інженера-механіка з агроінженерії» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої спец. 208 «Агроінженерія»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад. А. Д. Михайлов. Харків: [б. в.], 2023. 25 с.
Краткий осмотр (реферат): До методичних вказівок за темою «Машини для первинної обробки врожаю сільськогосподарських культур» включено: класифікація зерноочисних машин, будова та використання зерноочисних машини загального призначення для післязбиральної обробки врожаю сільськогосподарських культур, зерноочисних агрегатів, зерноочисних сушильних комплексів для післязбиральної обробки зерна і насіння. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56025
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_PR6_pervynnoyi_obrobky _23.pdf1.3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.