Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55863
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадченко, Анна Едуардівна-
dc.date.accessioned2024-07-07T19:36:31Z-
dc.date.available2024-07-07T19:36:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»; уклад. А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2024. 13 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55863-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до проведення 3-х практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_VEGAN_241_24.pdf528.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.