Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55862
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-07-07T19:33:56Z-
dc.date.available2024-07-07T19:33:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТеоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки до проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 Харчові технології; уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55862-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» містять загальні правила роботи в лабораторії, правила підготовки до виконання лабораторних робіт їх проведення та оформлення результатів, лабораторні роботи за темами дисципліни, які включають мету роботи, матеріали і реактиви, прилади і посуд, методику проведення лабораторних робіт навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Представлено запитання і завдання для самоконтролю, приклад оформлення роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТеоретичні основи харчових технологій: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Teoretychni osnovy_KHT_23.pdf971.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.