Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55862
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, Павло Петрович | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Світлана Борисівна | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, Альона Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-07T19:33:56Z | - |
dc.date.available | 2024-07-07T19:33:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки до проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 Харчові технології; уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55862 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки для лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» містять загальні правила роботи в лабораторії, правила підготовки до виконання лабораторних робіт їх проведення та оформлення результатів, лабораторні роботи за темами дисципліни, які включають мету роботи, матеріали і реактиви, прилади і посуд, методику проведення лабораторних робіт навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Представлено запитання і завдання для самоконтролю, приклад оформлення роботи та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Теоретичні основи харчових технологій: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Teoretychni osnovy_KHT_23.pdf | 971.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.