Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55854
Название: Контроль якості і безпеки продукції галузі: тести
Авторы: Онищенко, В`ячеслав Миколайович
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Контроль якості і безпеки продукції галузі: тести для самостійної підготовки та перевірки знань з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. В. М. Онищенко; Харків: ДБТУ, 2023. 19 с.
Краткий осмотр (реферат): Тести для самостійної підготовки та перевірки знань з дисципліни «Контроль якості і безпеки продукції галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить узагальнений опис дисципліни (предмет, об’єкт, мету і завдання), навчальні та контролюючі тести, список рекомендованої літератури. Тести охоплюють змістові розділи навчальної дисципліни згідно із робочою програмою та можуть бути використані як для навчання, так і контролю одержаних знань студентів (поточного, проміжного, підсумкового, залишкових знань). Тести можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій м’ясної промисловості, ресторанного господарства та установ з контролю якості і безпечності харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55854
Располагается в коллекциях:Тести

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Testy_KYABPH_2023.pdf449.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.