Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55854
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В`ячеслав Миколайович-
dc.date.accessioned2024-07-07T14:22:44Z-
dc.date.available2024-07-07T14:22:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКонтроль якості і безпеки продукції галузі: тести для самостійної підготовки та перевірки знань з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. В. М. Онищенко; Харків: ДБТУ, 2023. 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55854-
dc.description.abstractТести для самостійної підготовки та перевірки знань з дисципліни «Контроль якості і безпеки продукції галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить узагальнений опис дисципліни (предмет, об’єкт, мету і завдання), навчальні та контролюючі тести, список рекомендованої літератури. Тести охоплюють змістові розділи навчальної дисципліни згідно із робочою програмою та можуть бути використані як для навчання, так і контролю одержаних знань студентів (поточного, проміжного, підсумкового, залишкових знань). Тести можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій м’ясної промисловості, ресторанного господарства та установ з контролю якості і безпечності харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКонтроль якості і безпеки продукції галузі: тестиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Testy_KYABPH_2023.pdf449.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.