Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55843
Назва: | Хімічний склад сосисок «Віденські з філе курки» за обробки стартовими культурами молочнокислих бактерій під час зберігання у вакуумній упаковці |
Автори: | Локес, С. І. Шевченко, Л. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Локес С. І., Шевченко Л. В. Хімічний склад сосисок «Віденські з філе курки» за обробки стартовими культурами молочнокислих бактерій під час зберігання у вакуумній упаковці. Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи: збірник тез доповідей Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 22 травня 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 215-216 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55843 |
Розташовується у зібраннях: | Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів "Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи - 2024" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktual_ni_pytannya_veterynarnoyi_medytsyny_24-215-216.pdf | 469.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.