Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55713
Назва: Технології виробництва органічної продукції рослинництва: конспект лекцій
Автори: Воропай, Юлія Володимирівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Воропай Ю. В. Технології виробництва органічної продукції рослинництва: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня магістра другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 201 «Агрономія». Харків: ДБТУ, 2024. 95 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені питання щодо сучасних альтернативних методів господарювання та їх основні концепції. Висвітлене питання стосовно органічного виробництва в Україні та світі. Розглянуто питання законодавчої та нормативно-правової бази, стандартів та вимог щодо виробництва органічної продукції в Україні. Надана інформація щодо біологічних методів контролю та захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб та бур’янів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55713
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_orhanich_produk_roslynnytstva_201_24.pdf1.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.