Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55652
Назва: Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів. Ч. 1 Технологічне обладнання: конспект лекцій
Автори: Маяк, Ольга Анатоліївна
Шевченко, Андрій Олександрович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів. Ч. 1 Технологічне обладнання: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання за спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: О. А. Маяк, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2024. 67 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів» складений відповідно робочій програми навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». В конспекті надана класифікація обладнання, описане відповідне обладнання, його технологічне призначення, основні конструктивні елементи, принцип дії тощо. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються питаннями виробництва в хлібопекарній та макаронній галузях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55652
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_Tekhnolohichne_obladnannya_24.pdf4.77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.