Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55652
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.date.accessioned2024-06-30T19:27:47Z-
dc.date.available2024-06-30T19:27:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів. Ч. 1 Технологічне обладнання: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання за спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: О. А. Маяк, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2024. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55652-
dc.description.abstractКонспект лекцій з дисципліни «Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів» складений відповідно робочій програми навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». В конспекті надана класифікація обладнання, описане відповідне обладнання, його технологічне призначення, основні конструктивні елементи, принцип дії тощо. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються питаннями виробництва в хлібопекарній та макаронній галузях.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів. Ч. 1 Технологічне обладнання: конспект лекційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Tekhnolohichne_obladnannya_24.pdf4.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.