Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55652
Title: Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів. Ч. 1 Технологічне обладнання: конспект лекцій
Authors: Маяк, Ольга Анатоліївна
Шевченко, Андрій Олександрович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів. Ч. 1 Технологічне обладнання: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання за спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: О. А. Маяк, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2024. 67 с.
Abstract: Конспект лекцій з дисципліни «Технологічне обладнання та автоматизація виробничих процесів» складений відповідно робочій програми навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». В конспекті надана класифікація обладнання, описане відповідне обладнання, його технологічне призначення, основні конструктивні елементи, принцип дії тощо. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються питаннями виробництва в хлібопекарній та макаронній галузях.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55652
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Tekhnolohichne_obladnannya_24.pdf4.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.