Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55586
Title: | Дослідження температур структуроутворення і плавлення модельних систем, що містять інгредієнти напівфабрикату сирного структурованого |
Authors: | Перцевой, М. Ф. Кузнецова, Т. О. Гурський, П. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Перцевой М. Ф., Кузнецова Т. О., Гурський П. В. Дослідження температур структуроутворення і плавлення модельних систем, що містять інгредієнти напівфабрикату сирного структурованого. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 418-419. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55586 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_418-419.pdf | 434.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.