Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55586
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, М. Ф.-
dc.contributor.authorКузнецова, Т. О.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.date.accessioned2024-06-28T06:46:46Z-
dc.date.available2024-06-28T06:46:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПерцевой М. Ф., Кузнецова Т. О., Гурський П. В. Дослідження температур структуроутворення і плавлення модельних систем, що містять інгредієнти напівфабрикату сирного структурованого. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 418-419.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55586-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження температур структуроутворення і плавлення модельних систем, що містять інгредієнти напівфабрикату сирного структурованогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_418-419.pdf434.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.