Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55541
Название: Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберігання
Авторы: Маяк, В. І.
Ляшенко, Б. В.
Маяк, О. А.
Сардаров, А. М.
Осьмак, О. О.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберігання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 352-353.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55541
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_352-353.pdf480.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.