Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55481
Назва: Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання
Автори: Шевченко, О. Є.
Ткачук, Ю. М.
Гавриш, А. В.
Нєміріч, О. В.
Доценко, В. Ф.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шевченко О. Є., Ткачук Ю. М., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Доценко В. Ф. Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 273-274.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55481
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_273-274.pdf429 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.