Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55443
Название: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: опорний конспект лекцій
Авторы: Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Загорулько, Олексій Євгенович
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2024. 134 с.
Краткий осмотр (реферат): Опорний конспект лекцій «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідають робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містять 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Опорний конспект лекцій розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються вивченням та розрахунком обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової та готельно-ресторанної індустрії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55443
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_Obladnannya dlya fasuvannya_24_.pdf1.44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.