Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55443
Title: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: опорний конспект лекцій
Authors: Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
Загорулько, Олексій Євгенович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2024. 134 с.
Abstract: Опорний конспект лекцій «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідають робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містять 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Опорний конспект лекцій розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються вивченням та розрахунком обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової та готельно-ресторанної індустрії.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55443
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Obladnannya dlya fasuvannya_24_.pdf1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.