Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55372
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБачинська, Я. О.-
dc.contributor.authorБуйнова, Н. О.-
dc.date.accessioned2024-06-26T07:00:39Z-
dc.date.available2024-06-26T07:00:39Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБачинська Я. О., Буйнова Н. О. Використання БАР рослинного походження для розширення асортименту джемів функціонального призначення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 131-132.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55372-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання БАР рослинного походження для розширення асортименту джемів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_131-132.pdf557.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.