Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55371
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБакіров, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГайдар, Н. О.-
dc.date.accessioned2024-06-26T06:58:58Z-
dc.date.available2024-06-26T06:58:58Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБакіров М. П., Головко М. П., Головко Т. М., Гайдар Н. О. Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 129-130.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55371-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСоуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральноїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_129-130.pdf497.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.