Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55371
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бакіров, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Гайдар, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T06:58:58Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T06:58:58Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Бакіров М. П., Головко М. П., Головко Т. М., Гайдар Н. О. Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 129-130. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55371 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_129-130.pdf | 497.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.