Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5530
Назва: Розробка системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва кисломолочного сиру
Інші назви: Разработка системы автоматизированного управления технологическими процессами производства творога
Development of a system of automated management of technological processes of production of cottage cheese
Автори: Панов, А. О.
Скляр, Д. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Панов А. О., Скляр Д. А. Розробка системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва кисломолочного сиру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 204 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2019. С. 94-96.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 204
Короткий огляд (реферат): Наведено аналіз основних технологічних засобів виробництва кисломолочного сиру. Запропоновано напрямки удосконалення існуючих засобів виготовлення кисломолочного сир за рахунок розробки автоматизованої системи керування технологічним процесом.
Приведен анализ основных технологических средств производства творога. Предложены направления совершенствования существующих средств производства кисломолочного сыра за счет разработки автоматизированной системы управления технологическим процессом.
The analysis of the main technological means of production of cottage cheese are shown. The directions of improving the existing means of production of sour milk cheese through the development of an automated process control system are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5530
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Випуск 204: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39.pdf464.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.