Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303
Название: | Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник |
Авторы: | Артамонова, Майя Володимирівна Степанькова, Галина Вячеславівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Артамонова М. В., Степанькова Г. В. Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник. Видання перше, переробл. і доп.. Харків: ДБТУ, 2024. 123 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У навчальному посібнику викладено основні дані та вимоги, що висуваються до технологічного проєктування хлібопекарських підприємств. Наведено загальні відомості та основні положення з проєктування хлібозаводів та пекарень, бараночного та сухарного виробництва. Представлено методику розрахунків, наведено рекомендації щодо вибору технологічних схем та необхідного обладнання; основи компонування виробничих приміщень і обладнання, принципи забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської галузей, а також для тих, хто прагне розпочати власний бізнес у сфері хлібопекарської галузі або покращити ефективність вже існуючого підприємства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_PROYEKT_KHLIBOPEKAR_PIDPRYYEMSTV_24.pdf | 2.91 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.