Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-23T12:57:24Z | - |
dc.date.available | 2024-06-23T12:57:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Артамонова М. В., Степанькова Г. В. Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник. Видання перше, переробл. і доп.. Харків: ДБТУ, 2024. 123 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику викладено основні дані та вимоги, що висуваються до технологічного проєктування хлібопекарських підприємств. Наведено загальні відомості та основні положення з проєктування хлібозаводів та пекарень, бараночного та сухарного виробництва. Представлено методику розрахунків, наведено рекомендації щодо вибору технологічних схем та необхідного обладнання; основи компонування виробничих приміщень і обладнання, принципи забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської галузей, а також для тих, хто прагне розпочати власний бізнес у сфері хлібопекарської галузі або покращити ефективність вже існуючого підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_PROYEKT_KHLIBOPEKAR_PIDPRYYEMSTV_24.pdf | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.