Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина Вячеславівна-
dc.date.accessioned2024-06-23T12:57:24Z-
dc.date.available2024-06-23T12:57:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Степанькова Г. В. Проєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібник. Видання перше, переробл. і доп.. Харків: ДБТУ, 2024. 123 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55303-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику викладено основні дані та вимоги, що висуваються до технологічного проєктування хлібопекарських підприємств. Наведено загальні відомості та основні положення з проєктування хлібозаводів та пекарень, бараночного та сухарного виробництва. Представлено методику розрахунків, наведено рекомендації щодо вибору технологічних схем та необхідного обладнання; основи компонування виробничих приміщень і обладнання, принципи забезпечення безпеки харчової продукції. Посібник призначено для студентів закладів вищої освіти, також він буде корисним для інженерно-технічних працівників хлібопекарської галузей, а також для тих, хто прагне розпочати власний бізнес у сфері хлібопекарської галузі або покращити ефективність вже існуючого підприємства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПроєктування хлібопекарських підприємств: навчальний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_PROYEKT_KHLIBOPEKAR_PIDPRYYEMSTV_24.pdf2.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.