Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5530
Title: Розробка системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва кисломолочного сиру
Other Titles: Разработка системы автоматизированного управления технологическими процессами производства творога
Development of a system of automated management of technological processes of production of cottage cheese
Authors: Панов, А. О.
Скляр, Д. А.
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Панов А. О., Скляр Д. А. Розробка системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва кисломолочного сиру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 204 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2019. С. 94-96.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 204
Abstract: Наведено аналіз основних технологічних засобів виробництва кисломолочного сиру. Запропоновано напрямки удосконалення існуючих засобів виготовлення кисломолочного сир за рахунок розробки автоматизованої системи керування технологічним процесом.
Приведен анализ основных технологических средств производства творога. Предложены направления совершенствования существующих средств производства кисломолочного сыра за счет разработки автоматизированной системы управления технологическим процессом.
The analysis of the main technological means of production of cottage cheese are shown. The directions of improving the existing means of production of sour milk cheese through the development of an automated process control system are proposed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5530
ISBN: 5-7987-0176Х
Appears in Collections:Випуск 204: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39.pdf464.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.