Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55286
Название: Паразитологія та інвазійні хвороби продуктивних тварин: метод. вказівки до виконання курсової роботи
Авторы: Нікіфорова, Ольга Василівна
Мазанний, Олексій Володимирович
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Паразитологія та інвазійні хвороби продуктивних тварин: метод. вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів V курсів другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ПЗСО та на основі першої вищої освіти за спец. 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: О. В. Нікіфорова, О. В. Мазанний. Харків: [б.в.], 2024. 15 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби продуктивних тварин». Тематикою курсової роботи охоплено основні теми курсу. Наведено структуру написання курсової роботи, вимоги до оформлення, список рекомендованої літератури. Видання призначене для здобувачів V курсів другого (магістерського) рівня вищої освіти на основі ПЗСО та на основі першої вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55286
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Кyrsova_robota_VSE_212_2024.pdf600.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.