Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55166
Назва: | Звіт про науково-дослідну роботу "Управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізаційних трансформацій" (остаточний) |
Автори: | Калініченко, С. М. Омельченко, Г. О. Мерчанський, В. В. Худавердієва, В. А Безгінова, Л. І. Забродська, Г. І. Заїка, С. О. Даниленко, В. В. Грідін, О. В. Харчевнікова, Л. С. Грібіник, А. В. Аврята, А. В. Шафоренко, І. Ю. Жигальцев, С. О. Шило, Д. С. Шафоренко, С. Ю. Гребенюк, В. Д. Лютова, А. В. Ликов, В. І. Шеремет, К. О. |
Ключові слова: | управління;розвиток;підприємство;готельне господарство;ресторанний бізнес;туристична сфера;глобалізація |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Калініченко С. М., Омельченко Г. О., Мерчанський В. В., Худавердієва В. А., Безгінова Л. І., Забродська Г. І., Заїка С. О., Даниленко В. В., Грідін О. В., Харчевнікова Л. С., Грібіник А. В., Аврята А. В., Шафоренко І. Ю., Жигальцев С. О., Шило Д. С., Шафоренко С. Ю., Гребенюк В. Д., Лютова А. В., Ликов В. І., Шеремет К. О. Звіт про науково-дослідну роботу "Управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізаційних трансформацій" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 103 с. |
Серія/номер: | ;0120U104990 |
Короткий огляд (реферат): | Об'єкт дослідження – система управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізаційних трансформацій. Мета роботи – обґрунтування теоретико-методологічних засад та розробка науково методичних підходів щодо управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в трансформаційних умовах. Методи дослідження – історичний метод, наукова абстракція, аналіз і синтез, порівняльний аналіз, систематизація та узагальнення (у системних дослідженнях теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо управління соціально економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізаційних трансформацій; табличний і графічний аналіз (для представлення конкретних результатів дослідження). Систематизовано теоретичні положення та удосконалено науково обґрунтований підхід до управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах турбулентності зовнішнього середовища. Обґрунтована адаптація світового досвіду управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму до сучасних умов господарювання в Україні. Значимість та практичне застосування проведеного наукового дослідження полягає в зростанні обґрунтованості управлінських рішень на підґрунті удосконаленого управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму, що дозволить що дозволить забезпечувати конкурентоспроможність підприємств за змінних умов ведення бізнесу. Результати дослідження рекомендуються для використання під час розробки та обґрунтування системи управління соціально-економічним розвитком підприємств. Галузь застосування – тимчасове розміщування, діяльність із забезпечення стравами та напоями, діяльність турагентств, туроператорів, надання інших послуг бронювання та пов'язана з цим діяльність |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55166 |
Розташовується у зібраннях: | Звіти НДР |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zvit_Kalinichenko.pdf | 615.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.