Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55166
Название: Звіт про науково-дослідну роботу "Управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізаційних трансформацій" (остаточний)
Авторы: Калініченко, С. М.
Омельченко, Г. О.
Мерчанський, В. В.
Худавердієва, В. А
Безгінова, Л. І.
Забродська, Г. І.
Заїка, С. О.
Даниленко, В. В.
Грідін, О. В.
Харчевнікова, Л. С.
Грібіник, А. В.
Аврята, А. В.
Шафоренко, І. Ю.
Жигальцев, С. О.
Шило, Д. С.
Шафоренко, С. Ю.
Гребенюк, В. Д.
Лютова, А. В.
Ликов, В. І.
Шеремет, К. О.
Ключевые слова: управління;розвиток;підприємство;готельне господарство;ресторанний бізнес;туристична сфера;глобалізація
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Калініченко С. М., Омельченко Г. О., Мерчанський В. В., Худавердієва В. А., Безгінова Л. І., Забродська Г. І., Заїка С. О., Даниленко В. В., Грідін О. В., Харчевнікова Л. С., Грібіник А. В., Аврята А. В., Шафоренко І. Ю., Жигальцев С. О., Шило Д. С., Шафоренко С. Ю., Гребенюк В. Д., Лютова А. В., Ликов В. І., Шеремет К. О. Звіт про науково-дослідну роботу "Управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізаційних трансформацій" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 103 с.
Серия/номер: ;0120U104990
Краткий осмотр (реферат): Об'єкт дослідження – система управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізаційних трансформацій. Мета роботи – обґрунтування теоретико-методологічних засад та розробка науково методичних підходів щодо управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в трансформаційних умовах. Методи дослідження – історичний метод, наукова абстракція, аналіз і синтез, порівняльний аналіз, систематизація та узагальнення (у системних дослідженнях теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо управління соціально економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізаційних трансформацій; табличний і графічний аналіз (для представлення конкретних результатів дослідження). Систематизовано теоретичні положення та удосконалено науково обґрунтований підхід до управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму в умовах турбулентності зовнішнього середовища. Обґрунтована адаптація світового досвіду управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму до сучасних умов господарювання в Україні. Значимість та практичне застосування проведеного наукового дослідження полягає в зростанні обґрунтованості управлінських рішень на підґрунті удосконаленого управління соціально-економічним розвитком підприємств готельного, ресторанного бізнесу та туризму, що дозволить що дозволить забезпечувати конкурентоспроможність підприємств за змінних умов ведення бізнесу. Результати дослідження рекомендуються для використання під час розробки та обґрунтування системи управління соціально-економічним розвитком підприємств. Галузь застосування – тимчасове розміщування, діяльність із забезпечення стравами та напоями, діяльність турагентств, туроператорів, надання інших послуг бронювання та пов'язана з цим діяльність
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55166
Располагается в коллекциях:Звіти НДР

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zvit_Kalinichenko.pdf615.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.